Karin Bojs

HAPATA HERKULLISEKSI : NÄIN HAPATETAAN VIHANNEKSIA TERVEELLISILLÄ BAKTEEREILLA

Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla
Tekijä: Karin Bojs
Kustantaja: Atar Kustannus (2012)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   15,00
    
Arvostelut:
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
142 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789527015001

EUR
15,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin

Pikatoimitus! Tilaa tuote jouluksi viimeistään 17.12.2019
Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereillazoom

15.00€ (Alv 10%) 13.64€ (Alv 0%)

Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja. Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia. Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.


Asiasanat: säilöntä vihannekset hapattaminen maitohappokäyminen säilykkeet kotivalmistus ruoka terveysvaikutukset ruokaohjeet
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
EUR
15,00
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot