
KIRJAUDU
| Hapata herkulliseksi näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereill 15,00 € Kustantaja: Sivumäärä: 142 sivua Asu: Kovakantinen kirja Julkaisuvuosi: 2013, 28.08.2013 (lisätietoa) Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja. Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia. Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla. Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 2-3 arkipäivässä Näytä kaikki tuotetiedotISBN: 9789527015001 Kieli: Suomi Asiasanat: |
Sisäänkirjautuminen
SisäänkirjautuminenRekisteröityminen |
Oma tili
Omat tiedotOmat tilaukset Omat laskut |
Asiakaspalvelu
AsiakaspalveluYhteystiedot Toimitusehdot |