
| HAPATA HERKULLISEKSI NÄIN HAPATETAAN VIHANNEKSIA TERVEELLISILLÄ BAKTEEREILLKustantaja: Kieli: Suomi Sivumäärä: 142 sivua Asu: Kovakantinen kirja Julkaisuvuosi: 2013, 28.08.2013 (lisätietoa) Tuoteryhmä: ISBN: 9789527015001 EUR 15,00 Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 3-4 arkipäivässä (27.01-28.01.2021). 15.00€ (Alv 10%) 13.64€ (Alv 0%) Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja. Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia. Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla. Asiasanat: säilöntä vihannekset hapattaminen maitohappokäyminen säilykkeet kotivalmistus ruoka terveysvaikutukset ruokaohjeet Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri EUR 15,00 |
Sisäänkirjautuminen
SisäänkirjautuminenRekisteröityminen |
Oma tili
Omat tiedotOmat tilaukset Omat laskut |
Asiakaspalvelu
AsiakaspalveluYhteystiedot Toimitusehdot |