Atar kustannus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
 
Kirjat
Terveys
Ravinto
Lahjakirja
Kauno
Itämainen filosofia

Osta lahjakortti

Uutuudet




 

Suomalaiset kirjat, Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne, Kotitalous. Laitostalous, Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri

Haullasi löytyi yhteensä 4 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?

Järjestys: Suosituimmat ensin, Aakkosjärjestys, Vuosijärjestys, Viimeksi lisätyt, Viimeksi julkaistut

Una Bella Spaghettata: Pastaruokia NapolistaUNA BELLA SPAGHETTATA: PASTARUOKIA NAPOLISTA
Tekijä: Amandonico Nikko
Kustantaja: Atar Kustannus (2008)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   15,00
Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereillaHAPATA HERKULLISEKSI : NÄIN HAPATETAAN VIHANNEKSIA TERVEELLISILLÄ BAKTEEREILLA
Tekijä: Karin Bojs
Kustantaja: Atar Kustannus (2012)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   15,00
Aitoja makuja ympäri vuodenAITOJA MAKUJA YMPÄRI VUODEN
Tekijä: Nilsson Mats-Eric
Valmistaja: Atar Kustannus
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   12,00
OliiviOLIIVI
Tekijä: Cederberg Maarit
Kustantaja: Atar Kustannus (2006)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   8,00
    

UNA BELLA SPAGHETTATA: PASTARUOKIA NAPOLISTA

Arvostelut (1):
Kirjailija: Amandonico Nikko
Kustantaja: Atar Kustannus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 166
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
Kirjat
Kirjat > Ravinto
Kirjat > Lahjakirja

Tämän tuotteen osoite
EUR
15,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Una Bella Spaghettata: Pastaruokia Napolista
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus!
ISBN-13: 9789529969739, ISBN-10: 9529969732
Hinta: 15.00 € (Alv 10%, 13.64€ Alv 0%)

Napolilaiset ovat ruokaeksperttejä, varsinkin pastaeksperttejä. Jokainen tietää tarkalleen miten pitää tehdä aito Pasta con ragù - joskaan valmistustavasta ei olla yksimieleisiä. Yksimielisiä ollaan vaan siitä, että päivä on pilalla ilman kunnon pastaruokaa - Una Bella Spaghettataa.

Tervetuloa mukaan isä Pasqualen kotiin Sant Angelo in Palco -luostariin, kalastaja Vincenzon ja hänen perheensä kotiin Lancolan pikkukylään meren rannalla ja signora Immacolatan vieraaksi Napolin legendariseen Espanjalaiseen kortteliin. Pääset tutustumaan miten he kotonaan taikovat Napolin parhaita pastaherkkuja. Heidän lisäksi kävimme monien muiden napolilaisten luona ottamassa selvää, millainen on aito napolilainen keittiö. Tässä kirjassa on sekä vanhoja että uusia ruokareseptejä, ja niille kaikille on yhteistä, että ne ovat yksinkertaisia, niissä käytetään sesonkituotteita ja ennen kaikkea - ruoka on tosi hyvää!

"Saattaa hyvinkin olla, että tämä on vuoden hienoin keittokirja." Sirkka Salonen, suomentaja


Asiasanat: ruokaohjeet keittokirjat pasta ruokakulttuuri
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
15,00
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot