Atar kustannus
Email tai asnro: Salasana:
tai rekisteröidy
 
 
Kirjat
Terveys
Ravinto
Lahjakirja
Kauno
Itämainen filosofia

Osta lahjakortti

Uutuudet




 

VAARA VAANII KATTILASSA :MIKSI PELKÄÄMME OIKEAA RUOKAA.

Vaara vaanii kattilassa :miksi pelkäämme oikeaa ruokaa.VAARA VAANII KATTILASSA :MIKSI PELKÄÄMME OIKEAA RUOKAA.
Tekijä: Henrik Ennart; Mats-Eric Nilsson; Riikka Toivanen
Kustantaja: Atar Kustannus (2011)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   12,00
    
Kirjailija: Henrik Ennart; Mats-Eric Nilsson; Riikka Toivanen
Kustantaja: Atar Kustannus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 290
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2011 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
Kirjat
Kirjat > Terveys
Kirjat > Ravinto

Tämän tuotteen osoite
EUR
12,00

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
Vaara vaanii kattilassa :miksi pelkäämme oikeaa ruokaa.
Suurenna viemällä hiiri kuvan päälle
zoom


Saatavuusarvio: Pikatoimitus! Tilaa tuote jouluksi viimeistään 17.12.2018
ISBN-13: 9789526757704, ISBN-10: 952675770X
Hinta: 12.00 € (Alv 10%, 10.91€ Alv 0%)


Kotona leivottua pullaa pidetään vaarallisempana kuin tehdastekoista. Monissa esikouluissa kielletään lapsia nykyisin osallistumasta keittiötöihin, ja toisinaan heitä kielletään jopa itse levittämästä voita leivän päälle. Nakkikioskin pitäjän on paljon helpompi saada lupa jauheperunasoseelle kuin oikean perunasoseen myymiseen. Tuoretavaroiden käsittelyä pidetään nykyisin hyvin riskipitoisena - kun taas teollisesti hyvin raskaasti käsitellyt ja mauttomat elintarvikkeet ristiriitaista kyllä täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset. Miten näin on päässyt käymään?

Vaara vaanii kattilassa osoittaa, miten lait ja säädökset suosivat ravitsemuksellisesti vähäarvoista teollisuusruokaa perinteisesti valmistetun ruoan kustannuksella. Silti juuri valtavissa ruokatehtaissa vaarallisilla bakteereilla ja viruksilla on parhaat mahdolisuudet syntyä ja levitä. Sairaalabakteeri, sikaingluenssa ja uudet aggressiiviset suolistobakteerit ovat vain osa niistä terveyteen kohdistuvista vaaroista, jotka voidaan jäljittää EU:n tuella ympäri Itämerta perustettaville ympäristöä tuhoaville teollisuusmaatiloille, joissa on kymmeniätuhansia eläimiä. Valtavat laitokset, joissa kasvatetaan kanoja, lehmiä ja sikoja, tuottavat halpoja raaka-aineita elintarviketeollisuuden vakioiduille ruokalistoille, joita tarjotaan niin kouluissa, vanhainkodeissa, sairaaloissa kuin tavallisissa lounasravintoloissakin. Tilanne ei kuitenkaan ole aivan niin synkkä. Vielä ei ole liian myöhäistä palata käyttämään oikeita raaka-aineita, kokea puhtaita makuja - ja saada aitoa ruokakokemusta!

Mats-Eric Nilsson, joka ravisti suomalaisia elintarvikkeiden kuluttajia menestysteoksellaan Aitoa ruokaa, vie nyt toimittaja Henrik Ennartin kanssa ruokakeskustelua pitkän askeleen eteenpäin.


Asiasanat: elintarviketuotanto elintarvikkeet lainsäädäntö raaka-aineet puhtaus ruoka ruoka-aineet lisäaineet terveyshaitat ruokamyrkytys elintarvikehygienia joukkoruokailu lähiruoka
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Lääketiede. Terveydenhoito > Henkilökohtainen terveydenhoito > Ravinto-oppi. Ruokavaliot


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
  
EUR
12,00
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot