Hapata herkulliseksi näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereill
15,00 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
142 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2013, 28.08.2013 (lisätietoa)
Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja. Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia. Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 1-2 arkipäivässä
Hapata herkulliseksi näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereillzoom
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot