SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Atar Kustannus Oy

Haullasi löytyi yhteensä 24 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?



Hapata herkulliseksi näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereill
Tekijä: Karin Bojs
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2013)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   15,00
Statiinin uhrit
Tekijä: Leino Utriainen
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2013)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   10,00
Pihvin puolustus
Tekijä: Nicolette Hahn Niman
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2016)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   22,00
100 ajatusta terveellisestä ruoasta
Tekijä: Thor-Fredric Karlsson
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2014)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   15,00
Aitoa ruokaa Väärentämättömän ruoan opas
Tekijä: Mats-Eric Nilsson
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2011)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   8,00
Vallankumouksellinen maito
Tekijä: Colting Fredrik
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2012)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   15,00
Una Bella Spaghettata: Pastaruokia Napolista
Tekijä: Amandonico Nikko
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2020)
Saatavuus: Ei tiedossa
EUR   15,00
Aitoa ruokaa Väärentämättömän ruoan opas
Tekijä: Mats-Eric Nilsson
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2010)
Saatavuus: Ei tiedossa
EUR   12,00
Vaara vaanii kattilassa. Miksi pelkäämme oikeaa ruokaa.
Tekijä: Henrik Ennart; Mats-Eric Nilsson; Riikka Toivanen
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2011)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   12,00
Tahdomme elää terveinä Primal-Ruokavalio
Tekijä: Vonderplanitz Aajonus
Kustantaja: Atar Kustannus Oy (2011)
Saatavuus: Ei tiedossa
EUR   20,00
    
Hapata herkulliseksi näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereill
15,00 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
142 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2013, 28.08.2013 (lisätietoa)
Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja. Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia. Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 2-3 arkipäivässä
Hapata herkulliseksi näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereillzoom
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot